Ens estrenem!

Ja estem aquí!

Aquest curs 2018-19 estrenem el nou lloc web del Club Esportiu Camins! Estem molt contents de seguir creixent amb vosaltres i fer més família que mai! Fer més CEC que mai!

Aquest espai web està pensat per trobar tota la informació de les activitats que realitza el CEC. Per tant la intenció és tenir una informació fixa que no cal renovar i després una part dinàmica on intervindrà el calendari i les notícies, que seran posts que anirem fent per informar dels terminis d’inscripcions.

El funcionament del CEC segueix sent el mateix que cada any. S’informarà a través de FacebookInstagram, correu electrònic i evidentment aquest lloc web, que serà on romandrà tota la informació sempre.

Necessitarem la vostra ajuda per seguir millorant, el boca-orella entre els estudiants de l’escola és fonamental per aconseguir l’èxit de les activitats i per seguir els terminis d’inscripcions estrictes i que no hàgem de lamentar que un estudiant no pot participar per inscriure’s fora de termini.

Si ets nou...

  • Investiga els apartats d’activitats i coneixe’ns en el lloc web.
  • Si tens preguntes i vols rebre els correus informatius de les activitats vés a CONTACTA i omple el formulari.
  • El CEC és conegut per la majoria d’estudiants que han passat primer, atreveix-te i pregunta! L’any passat un de cada tres estudiants d’Enginyeria Civil es van apuntar en alguna activitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.