El Col·legi

Des de fa uns anys el Col·legi d’Enginyers de Camins, Canals i Ports de Catalunya s’ha obert als estudiants de grau i de màster. Des del Club Esportiu Camins creiem que és bo que els estudiants conegueu el col·legi i que pugueu participar en alguna de les activitats a través de LinkCamins.

QUE ÉS?

El Col·legi d’Enginyers de Camins, Canals i Ports de Catalunya és l’organització catalana que acull els professionals de l’enginyeria orientats a resoldre els problemes relacionats amb l’assentament humà i els derivats de la seva interacció, individual o col·lectiva, amb el territori. Representen, promouen i defensen els interessos individuals i col·lectius dels enginyers i enginyeres de camins i vetllen per l’exercici ètic de la professió.

Constitueix la comunitat de professionals de l’enginyeria de referència a Catalunya en infraestructures, sostenibilitat i medi ambient, economia circular, mobilitat i planificació territorial.

El Col·legi ofereix assessorament gratuït per als col·legiats sobre qualsevol qüestió jurídica i fiscal relacionada amb l’exercici de la professió. Tots els col·legiats estan coberts, en l’exercici de la seva activitat professional, per una assegurança de responsabilitat civil professional.

CONFERÈNCIES, CURSOS I ACTIVITATS

Durant l’any el col·legi organitza conferències, debats, workshops amb professionals de temes d’actualitat. També s’imparteixen cursos per ampliar el coneixement sobre temes com el BIM o planificació i gestió de mobilitat o gestió i operació de sistemes ferroviaris entre d’altres.

El col·legi organitza també activitats d’oci com els premis Cerdà, esquiades, festes i alguna visita cultural.

A les activitats hi poden anar els col·legiats, precol·legiats i linkcamins.

LINKCAMINS

Si ets estudiant de grau i vols participar en alguna activitat, anar a les conferències, als cursos o als debats. LinkCamins et permetrà inscriure’t i participar a les activitats.

Si vols inscriure’t a LinkCamins fes clic aquí.

PRECOL·LEGIAR-SE

Si ets estudiant de màster i vols participar en alguna activitat, anar a les conferències, als cursos o als debats, precol·legia’t. 

Si vols precol·legiar-te fes clic aquí.

PER MÉS INFORMACIÓ: CAMINS.CAT

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.